חטיף קוקוס עשיר בקולגן

חטיף קוקוס קפוא

מתאים ל 10 מנות

רכיבים לבסיס החטיף:

  • אחד כוס קשיו
  • חמישה תמרים מגולענים
  • כפית קקאו

רכיבים לקרם:

  • צנצנת אחת או רבע כוס קרם קוקוס (רק החלק הדק ישמש אותנו עבור המתכון)
  • שתי כפיות דבש
  • 2 מנות קולגן פלוס (4 שקיות קולגן לייף סטייל או 2 שקיות של אטלנטיס/אסנטשייל/פרימיום)
  • חצי כוס קוקוס מגורד
  • חצי כוס שוקולד צ’יפס

הוראות הכנה:

  1. יש לחתוך את התאנים לרבעים.
  2. יש לשים את הקשיו והתאנים בקערה עם כוס אחת של מים רותחים. יש לתערובת לנוח 10 דקות כדי שיתרכך.
  3. יש להוציא את הנוזלים בעזרת מסננת ולמקם את הקשיו והתאנים במיקסר ולערבב עד שנהייה סמיך.
  4. יש להוסיף את הקקאו ולהמשיך לערבב במיקסר.
  5. יש לקחת תבנית עם נייר אפייה בגודל מתאים, לשים את התערובת בתוך התבנית ובעזרת מרית לפרוס עד הדפנות. בסיום יש להכניס למקפיא.
  6. בזמן שהבסיס נמצא בפריזר, אפשר להתחיל את הקרם.
  7. בתוך קערה, יש להוסיף את הקרם קוקוס (רק החלק הדק של הצנצנת) ואת הדבש עד לקבלת תערובת סמיכה.
  8. יש להוסיף לתערובת את מנת הקולגן פלוס, קוקוס מגורד ושוקולד צ’יפס.
  9. יש להוציא את הבסיס מהמקפיא ולמקם את תערובת הקרם עליו. ניתן להוסיף עוד שוקולד צ’יפס למכורים.
  10. יש להחזיר למקפיא ל 12 שעות נוספות.
  11. להוציא מהמקפיא 5-10 דקות לפני הגשה להפרשה. יש לחתוך ל חתיכות של חטיף ובעיקר להנות! (למכורים למתוק, ניתן לזלף שוקולד מומס על החלק העליון של החטיף).

 

חטיף קוקוס עשיר בקולגן

שיתוף:

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב pinterest
Pinterest
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp

מאמרים נוספים שכדאי לקרוא:

השאירי פרטים כאן

ונשמח לחזור אלייך - למענה על כל שאלה וכמובן להעניק לך גם הטבה מפנקת לרכישה הראשונה באתר

*למען הסר ספק חשוב לנו להדגיש כי מוצרינו אינם תרופה ואין לייחס להם סגולות רפואיות.

סגור
Start typing to see posts you are looking for.

סל קניות

סגור
Scroll To Top