Chat with us, powered by LiveChat

נגיעות בטטה ברוטב תאילנדי בתוספת קולגן

מתאים ל 3-4 מנות

רכיבים:

  • 2 בטטות (מקולף וחתוך לקוביות קטנות)
  • רבע כוס כוס חמאת זרעי חמנייה (אלטרנטיבה: חמאת שקדים, חמאת בוטנים)
  • 2 כפיות שמן אבוקדו
  • 2 כפיות רוטב סויה
  • 2 כפיות רוטב מייפל
  • 1 כפית מיץ לימון
  • 1 כפית שום כתוש
  • שקית קולגן פלוס (2 שקיות לייף סטייל או שקית אחת אטלנטיס/אסנטשייל או פרימיום)
  • 1 כפית זרעי שומשום (לבן או שחור)
  • 1 כפית כוסברה (למי שאוהב)

הוראות הכנה:

  1. יש לחמם תנור מראש ל 220 מעלות
  2. מרפדים תבנית אפיה עם נייר אלומיניום.
  3. קלפו וחתכו את הבטטה שימו בצד
  4. בקערה קטנה, ערבבו ביחד את כוס חמאת זרעי חמניה, שמן אבוקדו, רוטב סויה, רוטב מייפל, מיץ לימון, שום כתוש ושקית קולגן פלוס. ערבבו ביחד היטב.
  5. יש למזוג את הרוטב על הבטטה עד שהבטטות מכוסות היטב.
  6. יש לשים את הבטטות בתוך תבנית האפייה ולאפות במשך 25-30, מומלץ להפוך לאחר רבע שעה את הבטטות לקבלת מרקם אחיד.
  7. יש להסיר מהתבנית, לפזר זרעי שומשום ותהנו!
X
דילוג לתוכן